Uddannelse

Hos UU.DK kommer du på kursus hos instruktører, som selv er udviklere og har deltaget i større og mindre projekter. Vi ved, hvad vi taler om! Vi elsker at blive kaldt fagidioter (nørder), men hos os er formidling en del af fagidiotien. Derfor er vores kurser tilrettelagt, så både de hurtige og de grundige får det, de kom efter.

foto af deltagerUndervisningsform

Et kursus er disponeret i moduler, hvor indholdet i et modul passer til en formiddag eller en eftermiddag. Efter gennemgangen af stoffet i modulet er der afsat tid til at arbejde med stoffet i form af øvelser på egen hånd eller i form af dialog. Der udleveres kopi af præsentationsmaterialet på kurset og (afhængig af kursets indhold) kompendium, øvelsesbeskrivelse, løsningsforslag og baggrundsmateriale.

Kurserne afholdes i konference- eller kursus-center og inkluderer morgenmad, frokost, kaffe, vand og frisk frugt. Vores kursus-PC'ere er installeret med software, eksempler og løsningsforslag til kurset, men hvis en deltager ønsker at anvende egen PC, kan han/hun få en vejledning i, hvilken software, der bruges på kurset.

Holdene er typisk på 4 til 8 deltagere.

Specialkursus

Vi afholder gerne specialkurser! Vi kan meget mere end det, vi har valgt at udbyde som standardkurser. Vi har stor succes med vores specialkurser, som kan skræddersyes til netop jeres ønsker. Er I bare 3 personer fra samme virksomhed, så opretter vi gerne et hold kun til jer.