Fatal error: Uncaught exception Exception with message Query error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'groups=0, pid='81', language='da', checksum='558b7de335cc0d8db451faa0f96577e6', ' at line 1 (UPDATE tl_search SET url='index.php/gdpr.html', title='GDPR', protected='', filesize='11.75', groups=0, pid='81', language='da', checksum='558b7de335cc0d8db451faa0f96577e6', text='GDPR GDPR Persondatapolitik Det er UU.DK’s målsætning at beskytte dine personlige oplysninger. Denne politik beskriver, hvordan UU.DK håndterer personlige oplysninger der indsamles og behandles på UU.DK’s hjemmeside og i forbindelse med udsendelse af e-post m.v. Hvad er personlige oplysninger? Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, fx navn, adresse, e-mail-adresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Som hovedregel kan du bruge hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Hvordan indsamler UU.DK personoplysninger? Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med tilmelding til nyhedsmail, kan UU.DK indsamle personoplysninger om dig på forskellige måder, herunder: Ved brug af cookies på vores hjemmeside. Ved at du selv afgiver oplysninger, eksempelvis ved at besvare et spørgeskema eller udfylde en formular på hjemmesiden. Ved at du tilmelder dig et af UU.DKs kurser eller andre arrangementer. Ved at du bruger sociale medier, såsom Facebook og LinkedIn, i forbindelse med UU.DK tjenester, arrangementer, markedsførings heraf eller kommunikation med UU.DK. I den forbindelse kan UU.DK blandt andet indsamle følgende personoplysninger: Navn, identifikations- og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mail adresse). IP-adresse, oplysninger om styresystemet på din computer eller mobile enhed og den valgte browser. Online aktiviteter på hjemmesiden. Dine henvendelser, svar på spørgeskemaer eller andre formularer, og anden kommunikation med UU.DK. Informationer om dig fra de sociale medier, herunder Facebook og LinkedIn. UU.DK behandler ikke personfølsomme oplysninger om dig. Hvad bruger UU.DK personoplysningerne til? UU.DK bruger oplysningerne til at målrette vores markedsføring og tilbud, så det er relevant for dig og andre brugere. Vi bruger desuden oplysningerne til at kunne levere vores ydelser til dig (eksempelvis når du tilmelder dig et arrangement). Hvad er retsgrundlaget for at UU.DK behandler dine personoplysningerne? Vores grundlag for at behandle dine personoplysninger er dels opfyldelse af aftaleforhold eller forpligtelser over for dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b), dels en interesseafvejning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er vores interesse i at kunne målrette vores kommunikations- og markedsføringsindsats, samt at levere den information du efterspørger. Hvem videregiver UU.DK personoplysninger til? De personoplysninger du afgiver til os på hjemmesiden og andre sites som vi driver anvendes kun af UU.DK. UU.DK videregiver kun personlige data i den udstrækning, lovgivningen kræver det, eksempelvis til politi eller myndigheder med fornødent retsgrundlag. UU.DK benytter databehandlere til eksempelvis IT-drift og udsendelse af e-post. Opbevaring af dine personoplysninger Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år efter afgivelse/aktivitet. Dine rettigheder Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig: Indsigtsret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. Ret til berigtigelse (rettelse) Berigtigelse og sletning: Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet, og du har - I særlige tilfælde - ret til at få slettet oplysninger om dig eller få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Se kontaktinformation nedenfor. Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du klage til Datatilsynet. Du kan læse mere om dine rettigheder og finder UU.DK’s kontaktoplysninger på www.uu.dk Hvem er dataansvarlig og hvordan kommer jeg i kontakt med UU.Dk UU.DK (CVR-nr38224271), Apollovej 6, 2720 Vanløse er dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Data Protection Officer (DPO) i UU.DK er Thomas Ammitzbøll-Bach som kan kontaktes på tab@uu.dk, hvis du har spørgsmål til behandlingen. Sidst opdateret: 20-3-2019 \n UU.DK, Apollovej 6, 2720 Vanløse, info@uu.dk, +45 29433697 | Design build on work by fruitMEDIA Music academy', tstamp=1718265416 WHERE id='36') thrown in /var/www/uu.dk/public_html/contao/system/libraries/Database.php on line 642
#0 /var/www/uu.dk/public_html/contao/system/libraries/Database.php(589): Database_Statement->query()
#1 /var/www/uu.dk/public_html/contao/system/libraries/Search.php(181): Database_Statement->execute('36')
#2 /var/www/uu.dk/public_html/contao/system/modules/frontend/FrontendTemplate.php(183): Search->indexPage(Array)
#3 /var/www/uu.dk/public_html/contao/system/modules/frontend/PageRegular.php(136): FrontendTemplate->output()
#4 /var/www/uu.dk/public_html/contao/index.php(198): PageRegular->generate(Object(DB_Mysqli_Result))
#5 /var/www/uu.dk/public_html/contao/index.php(329): Index->run()
#6 {main}